Coaching

Tamara Nasole is een coach die sneller de oorzaak van een probleem achterhaalt. Hierdoor kan ze je sneller op weg hel­pen. Mocht dit nodig zijn, dan kan Tamara bij het coa­chen gebruikmaken van verschil­len­de soorten ondersteunende, thera­peu­tische mas­sages. Haar doel is jou te helpen zodat je (opnieuw) vanuit jouw kracht kan leven.

Life coaching Edam - Praktijk Nasole

Life

Life coaching helpt je bij alles wat je op je levensweg tegenkomt (levens­vragen). Dit kan over de zin van leven zijn, spiritualiteit, gedoe op je werk, je gezin, relatie of gewoon niet lekker in je vel zitten en of spanning ervaren.

Meer info
HSP coaching Edam - Praktijk Nasole

HSP

Als je niet hebt geleerd om met je hoogsensitiviteit om te gaan kan je veel eigenschappen die je bezit als een last ervaren. Praktijk Nasole helpt om te gaan met je hoogsensitiviteit.

Meer info
Depressiviteit Edam - Praktijk Nasole

Hulp bij

Wil jij graag belemmerende overtuigingen en oude patronen loslaten, beter omgaan met emoties en stress, angsten loslaten, positief denken, je kwetsbaarheid omzetten in kracht? Praktijk Nasole helpt.

Meer info
Stress, Burn-out Edam - Praktijk Nasole

Hulp bij

Iedereen heeft weleens te maken met stress. Stress is ongezond als je dit te lang voelt en je geen tijd neemt voor ontspanning. Die spanning kan zich uiten in te hoog in je ademhaling te zitten, versnelde polsslag en gespannen spieren.

Meer info
Coaching Edam - Praktijk Nasole

Foto door Daria Shevtsova via Pexels

De coaching is bestemd voor volwassenen en kinderen vanaf 14 jaar.