Therapeutische massages

Praktijk Nasole biedt je de keuze uit de volgende massages:

Ontspanningsmassage

Kom helemaal tot rust met deze ontspanningsmassage. Mocht u stress gerelateerde klachten hebben, dan wordt hier extra aandacht aanbesteed.

Lees verder

Energetische massage

De energetische massage is vooral bedoeld om je energie weer te voelen en deze te laten stromen. Je wordt onbewust gestimuleerd om de energiekanalen in je lichaam te openen, deze weer vrij te maken en de blok­kerende energie af te voeren.

Lees verder

Hotstone massage

Hotstone massage is heerlijk ontspannend en heeft een aantal positieve uitwerkingen op het lichaam. Zo helpt hij tegen rugpijn, hoofdpijn, spierpijn, nekpijn en luchtweg­aandoeningen.

Lees verder

Cupping massage

Cupping massage is een massage met een therapeutisch karakter waarbij je klachten centraal staan.

Lees verder

Aroma touch

Bij een Aroma Touch worden er van verschillende oliën gebruikt. Met deze oliën wordt er langs de energiebanen in het lichaam gewerkt, van de rug tot aan de voeten. Het lichaam komt zo rust en in balans.

Lees verder

Hoofd-, nek-, schoudermassage

De effecten van een hoofdmassage zijn niet alleen lichamelijk, maar werkt ook mentaal door. Deze vorm van massage kalmeert en ontspant, en het zorgt voor een betere nachtrust.

Lees verder

Kindermassage

Kindermassage is een mooi zachte methode die helpt bij het ontspannen van hoofd en lichaam. Deze massage is gericht op het afvoeren van spanning en loslaten van opgeslagen emoties.

Lees verder