Therapeutische massages

Praktijk Nasole biedt je de keuze uit de volgende massages. Wil je meer of een van deze massages weten of een afspraak maken? Mail naar info@nasole.nl. Onze praktijk vind je aan Energiestraat 2C in Edam.

Ontspannings

Een goede ontspanningsmassage is een weldaad voor je lichaam en geest en zorgt er ook voor dat je in goede gezondheid blijft. Deze vorm van massage is bedoeld om los te komen van de dagelijkse stress.

Lees verder

Energetische

Een energetische massage helpt je bij een op­gejaagd of onbestemd gevoel of als je zelf niet tot rust kan komen. Door de massages worden je blokkades weggenomen en zal de ener­gie weer beter door je lichaam stromen.

Lees verder

Hotstone

Een hotstone massage helpt bij spier en/of zenuwpijnen, stress of een burn out of een slechte doorbloeding.

Lees verder

Cupping

Cupping therapie is een eeuwenoude massage techniek dat oorspronkelijk uit China komt. De cupping massage heeft een therapeutisch karakter, waarbij wordt ingespeeld op je klachten.

Lees verder

Aroma

Aromatouch massage is een zeer bijzondere massage techniek die is ontwikkeld door Dr. David Hill, een vooraanstaand expert op het gebied van integratieve geneeskunde en therapeutische toepassingen van essentiële oliën.

Lees verder

Zwangerschapsmassage*

Een zwangerschapsmassage is een heerlijk moment voor jezelf en voor je baby. De aanrakingen stimuleren tijdens de massage de aanmaak van “oxytocine”, het feel good hormonen dat een fijn tevreden gevoel geeft en ervoor zorgt dat je lichaam herstelt van al het harde werken.

Lees verder

Kinder

Kindermassage is een mooi zachte methode die helpt bij het ontspannen van hoofd en lichaam. Deze massage is gericht op het afvoeren van spanning en loslaten van opgeslagen emoties en helpt kinderen onder andere bij vermoeidheid, buikpijn, hoofdpijn, bedplassen en concentratieproblemen.

Lees verder

Duo massage*

Samen even ontspannen uit de drukte. Heerlijk weer helemaal tot jezelf komen, geniet van de ontspanningsmassage, rustgevende muziek en de geuren van etherische olieen. Gezamelijk en toch op en top persoonlijk. Samen even nagenieten met een kopje kruiden thee.

Lees verder

Verwenarrangement*

Een compleet arrangement voor 2 personen. Toe aan een volledige ontspanning met heerlijke geuren? Even de boel laten voor wat het is, helemaal niks hoeven en alleen maar te genieten? Dan ken je vast wel iemand die ook zo’n bijzonder moment met jou wil delen…

Lees verder