Energetische

Energetische massage Edam - Praktijk Nasole

Foto door Kevin Menajang via Pexels

Energetische massage helpt bij:

  • Vermoeidheid
  • Spanningen
  • Stress
  • Rugpijn
  • Hoofdpijn

Ook kan een energetische massage helpen bij een opgejaagd of onbestemd gevoel of als je zelf niet tot rust kan komen. Door de massages worden je blokkades weggenomen en zal de ener­gie weer beter door je lichaam stromen. Een energetische massage is vooral effectief wanneer je hiervoor openstaat. Dan zal je je gevoelens en emoties veel beter herkennen, erkennen en aanvaarden en reinig je je lichaam ook sneller van de blokkades.

De behandeling

De energetische massage is vooral bedoeld om je energie weer te voelen en deze te laten stromen. Je wordt onbewust gestimuleerd om de energiekanalen in je lichaam te openen en deze weer vrij te maken en de blokkerende energie af te voeren. Voordat er met de massage wordt begonnen wordt er eerst met een pendel uitgezocht wat voor etherische massage olie je nodig hebt. De massage bestaat uit zachte, lange strijkingen met de handen of vinger­toppen. Door deze bewegingen wordt energie overgebracht. De punten die op de meridianen of chakra’s liggen worden gemasseerd. Tijdens de energetische massage word je eigenlijk uitgenodigd om te voelen wat er nu met je aan de hand is. Door je aandacht naar binnen te richten en te voelen, kun je beter beseffen wat er is.

Gedurende een energetische massage kunnen emoties, gedachten en herinneringen naar boven komen. Dit kan weer zorgen voor het op gang brengen van een bewustwordingsproces. Het gaat er eigenlijk om dat je deze emoties herkend, erkend en aanvaard en ze te zien als een deel van jezelf. Als je dit doet, dan bevrijd je jezelf van de blokkades en vindt er een heling plaats.