Foto door Artem Beliaikin via Pexels

Welkom bij

Mijn naam is Tamara van Praktijk Nasole uit Edam. Uit eigen ervaring weet ik hoe het is om heel diep in de put te zitten, niet begrepen te worden of te leven naar andermans regels, met een burnout en depressie als gevolg.

Nadat ik mijzelf binnenste buiten heb gekeerd, door vele therapieën, opleidingen te volgen en durven een spiegel voor me te houden ben ik anderen gaan coachen en begeleiden in deze processen en wil ik je de schoonheid van het leven weer doen ontdekken en de levenskracht die je in je hebt laten zien.

Ik wil je leren om van de kleine dingen weer te kunnen genieten, en bewust te worden van de mooie dingen om je heen zodat jij weer hoop krijgt en in je kracht leert te staan. Door mijn verschillende studies zoals mental, coaching, psychologie, burn-out, depressie coaching en massagetherapeut ben ik geïnspireerd geraakt door de verbanden tussen lichaam, geest en ziel.

Door je houding positief te veranderen ten opzichte van hetgeen jou dwars zit zal het leven zich van haar zonnige kant laten zien.

Tijdens de sessies zorg ik ook voor persoonlijke begeleiding en nazorg.